Predstavljamo Miss Italije, Filipina i Kanade

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Italije, Filipina i Kanade koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo vam predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Italije - Sofia Bruscoli

Starost: 17
Zanimanje: Model
Visina: 177

Sofia se bavi rolanjem od svoje 5 godine, a sa 15 godina osvojila je nagradu na Europskom prvenstvu u rolanju. Sofia puno vremena provodi čitajući knjige, pleše balet i moderne plesove. Trenutno se Sofia bavi manekenstvom, a prema kladionicama je jedna od favoritkinja za osvajanje nagrade najljepše žene svijeta.

Miss Filipina - Carlene Aguilar
 
Starost: 23
Zanimanje: Student
Visina: 175.3

Carlene dolazi iz najvećeg grada Filipina, Quezon Citya. Filipinski arhipelag čine više od 7100 otoka, a poznat je pod imenom Biseri Orijenta. Carlene studira umjetnost, a nedavno je na televiziji u Hong Kongu snimala reklame. Životni cilj joj je postati uspješna poslovna žena.

Miss Kanade - Ramona Rina Amiri
 
Starost: 24
Zanimanje: Medicinski istraživač
Visina: 172

Ramona se rodila u Montrealu, a od 1997. živi u Vancouveru gdje je završila studij biologije. Cilj joj je nastaviti školovanje i dobiti titulu doktora. Najljepša Kanađanka voli kuhati, svirati klavir i voziti svoj motocikl.

(Foto: )

Pročitajte više