Princ Harry navodno je na internetu saznao za smrt kraljice Elizabete

Foto: EPA

PRINC Harry je očajnički pokušavao doći do bakinog kreveta kako bi se oprostio od nje, ali saznao je da je umrla tek čitajući internetska izvješća, reklo je više izvora iz palače za Page Six.

Napetost i agonija bili su vidljivi na Harryjevom licu dok su ga vozili u Balmoral, kraljičinu škotsku rezidenciju, nekoliko sati nakon što je ona preminula 8. rujna. Jedan visokopozicionirani insajder Buckinghamske palače rekao je za Page Six da je Harryja ujutro pozvao u Škotsku njegov otac, kralj Charles III. 

Međutim, drugi izvor iz palače potvrdio je da nitko iz kraljevske obitelji, ili bilo koji dvorjanin, zapravo nije nazvao Harryja da mu kaže za kraljičinu smrt, ostavljajući ga da za nju sazna iz novinskih izvješća kad je sletio kasno poslijepodne.

Harry i Meghan navodno su dobili upozorenje da se ispričaju Williamu i Kate

Harry i Meghan Markle su nakon sprovoda ostali još nekoliko dana u Londonu usprkos tome što su u lošem odnosu s ostatkom obitelji. Britanski mediji su prenijeli informaciju da "obje strane pokušavaju riješiti nesuglasice".

"Želim izraziti i svoju ljubav prema Harryju i Meghan dok nastavljaju graditi svoje živote u inozemstvu", rekao je Charles ranije.

Princ Harry i Meghan Markle dobili su upozorenje da riješe nesuglasice s princem Williamom i Kate, uzrokovane njihovim intervjuom s Oprom Winfrey. Intervju, prema pisanju Mirrora, "prešao je granicu" te je ostavio Williama i Kate uzrujanima i ljutima. Paru je naređeno, tvrde izvori, da se ispričaju za intervju i priznaju motive koji stoje iza njega. 

Pročitajte više