Producent Majetić s manekenkom Petrom preselio u Beograd

ZBOG sapunice "Zaustavi vreme", prvog projekta produkcijske kuće AVA s kojim se širi na tržište cijelog Balkana, Roman Majetić preselio se u Beograd. S Majetićem je pošla i njegova nova djevojka, manekenka Petra Maroja, koja iz srpske metropole traži angažmane u Zagrebu i drugim europskim gradovima, "kako je modni svijet ne bi zaboravio".

Neki mediji prenijeli su vijest kako 39-godišnji Roman Majetić i 25-godišnja Petra Maroja vrijeme u Beogradu provode uglavnom u svađi, međutim ljubavni par takve je informacije demantirao pojavivši se na otvorenju zagrebačkog kluba Gallery, u kojemu se po prvi put nisu ustručavali javno pokazati svoju ljubav. Iako je Petra u Beograd otišla prvenstveno zbog dečka koji režira i producira sapunicu "Zaustavi vreme", doznajemo kako manekenski posao nije zapostavila, već slobodno vrijeme provodi uglavnom traženjem angažmana i kontaktirajući matičnu agenciju u Zagrebu.

Ako ste se zapitali što li radi Majetićeva bivša djevojka Jelena Veljača - i na to imamo odgovor. Sama je bila kratko vrijeme, a utješio ju je kolega Janko Popović Volarić, s kojim surađuje na brojnim projektima pa i sapunici "Ponos Ratkajevih", u kojoj Janko glumi plemića, a Jelena za seriju piše scenarij.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više