Provjerite što znače snovi koje najčešće sanjate

Photo: 123rf/Giphy

PSIHOLOG Ian Wallace bavi se proučavanjem snova, a u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri interpretirao ih je više od 150.000.

Nedavno je složio listu najčešćih snova, njihovih značenja i stvari koje morate poduzeti ako sanjate neki od njih, prenosi 9GAG.

1. Gubitak kontrole nad vozilom

Auto u ovom snu predstavlja vašu sposobnost konzistentnog napredovanja prema određenom cilju. Moguće je da tijekom dana imate osjećaj manjka kontrole nad smjerom kojim ide vaša karijera.

Ian savjetuje kako biste se trebali pokušati opustiti i prepustiti vašim instinktima da vas vode na ovom putu umjesto da silom pokušavate preuzeti svu kontrolu.

<br>

2. Padanje

San u kojem padate zasigurno je jedan od najčešćih snova koje ljudi imaju. Ovaj san ukazuje na to da ste previše vezani za određenu stvar ili osobu u vašem životu i kako biste ih trebali naučiti "pustiti".

Umjesto da stalno budete zabrinuti oko gubitka kontrole, radije se fokusirajte na to da imate više povjerenja u sebe i u druge, a ostalo će jednostavno sjesti na svoje mjesto.

<br>

3. Nespremnost za ispit ili razgovor za posao

Kroz intervjue i ispite vrednujemo naše sposobnosti te stoga ovaj san upućuje na to kako kritički preispitujete vlastitu vrijednost dok ste budni.

Umjesto da se beskrajno preispitujete, radije se fokusirajte na svoje znanje i postignuća i slavite svoje talente. Nema svrhe stalno ih prosuđivati i vrednovati.

4. Letenje

Ako letite u vašem snu, to je odlična stvar jer znači da ste se oslobodili nečega što vas je sputavalo u životu.

<br>

5. Golotinja u javnosti

Kad izabiremo odjeću u svakidašnjem životu, mi u biti prezentiramo svoj imidž i biramo način na koji ćemo se predstaviti javnosti. San u kojem ste goli na javnom mjestu sugerira kako u vašem životu postoji situacija zbog koje se osjećate ranjivo i izloženo.

Ian savjetuje da se, koliko god to bilo teško, otvorite drugim ljudima i pokažete svoje pravo lice.

<br>

6. Netko vas proganja

Ako sanjate da vas netko proganja, to znači da u životu postoji problem s kojim se želite suočiti, ali ne znate kako.

Ako počnete na probleme gledati kao na priliku za osobni razvoj, postat će vam puno lakše suočavati se sa životnim izazovima. Poradite na svom samopouzdanje i uhvatite se u koštac s problemima koji uvijek izgledaju veći nego što to stvarno jesu.

<br>

Pročitajte više