Rafo objavljuje prvi singl, Natalie pjeva u grupi "Yammat"

ZVIJEZDA reality showa "Music Talents" Rafael Dropulić danas potpisuje ugovor s Croatia Recordsom, a njegov prvi singl trebao bi izići najkasnije za 15 dana. Natalie Dizdar od početka veljače pjevat će za grupu "Yammat".

Popularni Rafo ubrzano radi na prvom singlu nakon što je prošli tjedan na sastanku zaključeno da zvijezde reality showa sve više padaju u zaborav i da se hitno treba pozabaviti novim projektima.

Rafo se "Večernjem listu" pohvalio da je on u potpunosti autor pjesme. Budući da mu se ideje mijenjaju iz dana u dan, nije mogao reći kako će njegova pjesma zvučati, ali je najavio da će odmah nakon što snimi prvi singl snimiti i prvi spot.

Iz Sarajeva su se Rafi javila dvojica momaka koji rade pjesme za grupu Hari Mata Hari, ali ništa konkretno nije dogovoreno. Rafinim roditeljima javili su se neki skladatelji s ponudama da pjeva na Splitskom festivalu.

Zadranka Natalie Dizdar priznala je da se njezina očekivanja glede reality showa Music Talents nisu ostvarila. Proboj na glazbenu estradu nije vezala za Novu TV i Talent-Showu, već je samostalno prije četiri mjeseca uspjela dogovoriti suradnju s grupom "Yammat".

"Yammat" je prije dvije godine na glazbenoj sceni ostvarila zapažen uspjeh te je osvojila rockersku nagradu "Crni mačak" za najveću nadu naše glazbe.

Natalie jedva čeka početak veljače kada će ući u studio i početi raditi na albumu. Pjesme, u kojima ima dosta elektronike, primjesa jazza i funkyja, su gotove i jako joj se sviđaju.

Nera Stipičević prije nekoliko dana bila je na audiciji za mjuzikl "Chicago", a zbog velikog broja kandidata danas ide i na plesačku audiciju. Nera je na audiciju otišla samoinicijativno jer je mjuzikli jako zanimaju. Pohvalila se da su joj neki poznati autori ponudili skladbe. 

Nera tvrdi da je i ona mogla potpisati ugovor s Croatia Recordsom, ali to još nije učinila jer želi imati slobodne ruke u odabiru menadžera i ljudi s kojima će surađivati.

Saša Lozar sljedećih dana očekuje sastanak u Croatia Recordsu.

Pročitajte više