Rat na "Farmi": "Ja sam podmukla osoba, a ti si nisko pala u mojim očima"

Foto: Nova TV

"FRCAJU meci", riječi su kojima je farmer Ivan opisao situaciju na najpoznatijem seoskom imanju u Hrvatskoj. Drugog dana vladavine Gazdarice Sare, tenzije na farmi su se intenzivirale. Na sastanku na kojem su se birale sluge, Sara je odlučila da će to ovog tjedna biti Blaženka i Ivica.

"Ja sam još jučer rekla. Anna je moj duelist, naravno ako dobijem čačkalice i to je to! Žudim da dođem u Arenu s njom i da je se riješim", ispalila je istog trena Blaženka.

Annu je to začudilo pa je Blaženka nastavila sa svojim govorom.

"Za mene Anna na ovoj farmi više ne postoji. Žao mi je njezine obitelji koju je osramotila, jer ona ne poštuje ni sebe, a kamoli druge", rekla je.

Ivica posljednjih dana razvija strategiju kako Annu izbaciti iz farme, a sad je bliže svom cilju.

"Brže idu dani kad je šušur u kući. Mi igramo tu po nekim svojim pravilima. Jesmo li se dogovorili ili nismo, to je naša stvar. To je rizik. Ili idem doma ili ću izbaciti onog tko mi smeta", rekao je Ivica.

Anna ovo nije očekivala, iako je znala kako njih dvoje igraju.

"Pobijedit ćemo mi to. Dobro se dobrim uvijek vraća, a ona je baš zla", rekla je Anamariji.

Anamarija je pak rekla da Ivica vrti sve farmere kako želi te da je naivno vjerovala da joj želi dobro.

Blaženka je rekla da je sad na godišnjem i da neće raditi bilo kakve poslove, a drago joj je što će, ako bude izabrana za duelista, moći izazvati Annu. Promijenila je u međuvremenu i mišljenje o Gazdarici.

"Dok je Kike bila, ti si se s Annom klala, Kike odlazi, Anna ti se uvlači u guzicu. Onda ne pričaš sa mnom, nego se okrećeš Anni i Fancy", rekla joj je.

Sara je tijekom sastanka rekla da će Ivica i dalje sjediti s njima za ručkom, dok Blaženka neće. To ju je jako pogodilo, a Sara je kasnije rekla da je to izjavila u ljutnji i da će Blaženka jesti s ostalima. Gazdarica se zakačila i s Josipom, kojem je rekla da je podmukao jer broji zalogaje drugim farmerima, dok hrane ima na bacanje.

"Ja sam podmukao, a ti si u mojim očima pala nisko", rekao joj je.

Aldo je zaključio da ako je ovo zajednica, on je Djed Mraz. 

Pročitajte više