Riješite se znakova umora oko očiju

STRES, okolina, dim cigareta, nedostatak sna, umor i povećano konzumiranje alkohola glavni su uzroci nastanka podočnjaka i oteklosti područja oko očiju.

Prirodna boja i zdrav izgled kože na tom području ovise o njenoj mikrocirkulaciji. Ukoliko je ona usporena, dolazi do nakupljanja toksina. Pogled postaje umoran, tamni podočnjaci naglašeni, a boja kože tamnija i bez sjaja. Ti su znakovi posebno uočljivi jer je koža na području oko očiju vrlo tanka, prozirna i osjetljiva.

Laboratoriji Vichy razvio je rješenje za umornu kožu oko očiju: Oligo 25 Yeux, prvi stik za njegu kože na području oko očiju koji smanjuje tamne podočnjake i ublažava oteklost kapaka i vrećica ispod očiju.

Eksluzivna formula sadrži dva aktivna sastojka, mangan i EscininTM. Mangan potiče usporenu mikrocirkulaciju i na taj način popravlja izgled kože, te pomaže koži pri zaštiti od slobodnih radikala koji nastaju pri staničnom disanju. EscininTM je sastojak dobiven iz divljeg kestena koji smanjuje nadutost i potiče drenažu toksina za smanjivanje oteklosti očnih kapaka.

Stik hidirira kožu na području oko očiju, a ujedno je i ugodno hladi. Hipoalergen je i sadrži termalnu vodu Vichy.

Pročitajte više