Ringo Starr: Pronašao sam Boga i odlično se osjećam u sedamdesetoj

SLAVNI bubnjar Beatlesa, Ringo Starr pojavio se na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja sa suprugom i ispričao novinarima kako se u sedamdesetoj godini osjeća odlično, jer je "pronašao Boga".

Više od 40 godina nakon što je John Lennon izjavio da su Beatlesi popularniji od Isusa, 70-godišnji bubnjar tvrdi da je našao put k prosvjetljenju. "Bog dio mog života. Ne skrivam to. Mislim da sam to tražio od 1960-ih. Sišao sam s puta i to je trajalo nekoliko godina i zatim sam se ponovo vratio na svoj put, hvala ti Bože", rekao je Starr pred okupljenim novinarima na crvenom tepihu prošlotjednih Grammyja. Priznao je da je u mladosti bio izgubljen, eksperimentirao je s marihuanom i LSD-jem, a u sedamtesetima je imao problema s alkoholom i kokainom. Sada se odrekao i cigareta kojih je popušio po 60 na dan i postao vjernik. Ringo Starr sada živi na relaciji Los Angeles, London i Monaco sa svojom suprugom, bivšom Bond djevojkom, Barbarom Bach. Vegetarijanac je i kaže kako mu je puno lakše nositi se sa životom sada kad se približava 70. rođendanu.

Njegov pokojni kolega iz benda, legendarni John Lennon izazvao je javnu sablazan kad je izjavio da je kršćanstvo prošlost. "Kršćanstvo će otići. Smanjit će se i nestati. To ne trebam argumentirati. U pravu sam i to će biti dokazano. Mi smo sada popularniji od Isusa. Ne znam što će prije nestati, rock ili kršćanstvo. Isus je bio u redu, ali njegovi učenici su bili strogi i obični. Sve su izvrnuli i pokvarili", rekao je Lennon u intervjuu za London evening Standard 1966. godine.

Pročitajte više