Robert Downey Jr. odgovorio na Kimmelovu šalu o njemu na Oscarima: Nije me briga

Foto: Profimedia

Roberta Downeyja Jr. nije zbunila šala voditelja Jimmyja Kimmela o njegovom korištenju droga u prošlosti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Zvijezda Oppenheimera osvojila je Oscara za ulogu u filmu, a Kimmel se kao domaćin Oscara našalio o tome da je Downey Jr. na "jednom od vrhunaca" svoje karijere. Downey Jr. pokazao je na svoj nos i dao znak Kimmelu da se "nastavi kretati". Ali sve je to bilo zabavno, ustvrdio je glumac u novom intervjuu.

"Nije me briga. Volim Jimmyja Kimmela. Mislim da je on nacionalno blago", rekao je Downey Jr. za Esquire.

Glumac je ranije otvoreno govorio o svojim prošlim borbama s ovisnošću. Njegova supruga Susan Downey također je progovorila za Esquire, objašnjavajući kako su njih dvoje uspjeli u braku dugom 18 godina.

"Svi vole jednostavnu priču o tome da sam nekako ušla i preokrenula njegov život i bla, bla, bla. Ali mogu ti reći da nikad u životu ne bih bila ono što jesam bez njega. Njegovu je putanju samo lakše zacrtati jer je svoje uspone i padove morao proživjeti u javnosti. Kad smo se upoznali, imali smo sreće što je bio na mjestu gdje je bio otvoren raditi stvari drugačije nego što je to činio kroz povijest. Ali znate što? I ja sam", rekla je.

Pročitajte više