Robin Williams u 57. godini postao samac

NAKON gotovo 19 godina braka, Marsha Garces Williams pokrenula je brakorazvodnu parnicu, a Robin će, zbog nepomirljivih razlika sa suprugom, u 57. godini ponovno postati samac. Marsha je postupak pokrenula 21. ožujka u San Franciscu, a odvjetnik Robert Kaufman ne želi dati nikakvu izjavu o krahu njihovog braka.

Ovo je Robinov drugi brak koji je neslavno završio. Naime, glumac koji se proslavio ulogom u filmu "Tatica u suknji", deset je godina bio u braku s Valerie Velardi, s kojom ima sina Zacharyja. Zanimljivo je da je Marshu upoznao dok je radila kao njihova dadilja  i "osobna pomoćnica".

U braku sa Marshom Garces dobio je kćer Zeldu i sina Codyja. Robin i Marsha zajedno su surađivali i profesionalno, te 1991. godine osnovali produkciju Blue Wolf. Osim toga, neprofitnom organizacijom Windfall  nastoje pridonijeti zdravstvu, edukaciji, okolišu i umjetnosti. Oboje je supružnika angažirano na raznim projektima - Garces je surađivala s Liječnicima bez granica, Robin s fondacijom Christophera Reevesa, s kojim je dijelio i školsku klupu.

M.Š.

Pročitajte više