Roddick iznevjerio tradiciju igranja na ATP turniru u San Joseu zbog obećanja supruzi

 

ZADNJIH sedam sezona je Andy Roddick, najbolji američki tenisač, uvijek nastupao na ATP turniru u San Joseu, te je njegovo pojavljivanje u toj dvorani tijekom veljače bila tradicija. U tih sedam navrata je tri puta uspio otići do kraja (2004., 2005. i 2008. godine), a prošle je godine igrao finale u kojem je bio poražen od Španjolca Fernanda Verdasca.

No, ove godine gledatelji u San Joseu neće imati čast gledati Roddicka i to isključivo zbog obećanja koje je dao svojoj supruzi Brooklyn Decker, glumici i manekenki. Naime, 14. veljače će biti održana premijera filma "Just go with it" u kojem glumi Roddickova supruga, a Andy je joj je davnih dana obećao da će zajedno s njom pohoditi to, za nju bitno događanje, pa je ATP turnir u San Joseu pao u drugi plan.

"Prioritet u mom životu je moja supruga, zato smo se i oženili", rekao je jednom prilikom Roddick i tada dodao: "Radimo poslove koji nas vrlo često razdvajaju zbog silnih putovanja. Zato moramo raditi kompromise u tom smislu. Ona ponekad žrtvuje nešto da bi bila sa mnom, pa zato i ja moram nešto žrtvovati da bih bio s njom kada to traži od mene".

Pročitajte više