Rourke: Kad bi WAGS-ice znale kakvi smo mi glumci, shvatile bi da su njihovi muževi pičkice

GLUMAC Mickey Rourke oduvijek je bio poznat kao nepopravljivi šarmer. U njegovu su krevetu bile mnoge holivudske zvijezde, a to je sada priznao i on sam. Također, pohvalio se da je u jednoj noći spavao sa čak 14 žena, među kojima su ljepotice poput Terry Farrell i Carre Otis.

Kontroverzni glumac komentirao je i preljube poznatih sportaša koji se u posljednje vrijeme provlače medijima. Posebno ga je zaintrigirao onaj engleskog nogometaša Ashleyja Colea koji je svoju suprugu Cheryl navodno prevario s najmanje pet žena.

"Supruge i djevojke nogometaša bi trebale pokušati živjeti s holivudskim srcolomcima"


"Zaboravite Ashleyja Colea, njegovo ponašanje nema veze s filmskim zvijezdama. Supruge i djevojke nogometaša, kojih je mnogo u Britaniji, trebale bi pokušati živjeti s holivudskim srcolomcima. Jednom, kad sam proveo noć u Londonu, u jednoj noći sam bio sa čak 14 žena", priznao je hvalisavi Mickey.

"Britanski nogometaši nemaju ništa što mi nemamo kada su u pitanju žene. Kada bi WAGS-ice znale kakvi smo mi glumci, shvatile bi da su njihovi muževi pičkice", zaključio je samouvjereni glumac.

Pročitajte više