"Sa 12 godina imao sam ljubavnu aferu sa svojom maćehom"

GEORGE HAMILTON, 69-godišnji glumac iz "Dinastije", priznao je javnosti šokantni detalj iz djetinjstva. U jednom TV showu na predstavljanju svoje knjige "Don't Mind If I Do: A Memoir", rekao je da je prije puberteta imao aferu s maćehom.

"Kada sam bio jako mlad, imao sam možda tek 12 godina, imao sam vezu sa svojom maćehom. Uvijek sam volio starije žene. Ona je imala oko 28 i moj otac to nikada nije saznao", otkrio je George. Na pitanje smatra li se žrtvom zlostavljanja, Hamilton se počeo smijati i rekao kako je sve to zapravo bilo poprilično čudno, ali opet normalno.

"To se zove zlostavljanje? Kvragu, ponovio bih to!"

"Nisam to smatrao abnormalnim. U mojim godinama to se nazivalo maženjem - i ja sam se mazio", otkrio je glumac. Iako je veza trajala kratko, ljubavnici su se sreli nakon dugo godina i obnovili svoje druženje. "Kada sam već bio glumac u Hollywoodu, ponovno smo se sreli. Bila je lijepa kao i ranije. Na neki način smo obnovili prošlost".

Glumac, koji je igrao i u trećem dijelu "Kuma", bio je u braku s glumicom Alanom Stewart samo tri godine tijekom koje je dobio sina, danas 34-godišnjeg trećerazrednog glumca Ashleya Hamiltona. Kasnije se nije ženio, a poznat je po izjavi: "Ne izlazim s depresivnim ženama. Želim se zabavljati". Za kraj ispovijesti o svojoj maćehi rekao je: "To se zove zlostavljanje? Kvragu, ponovio bih to!"

A.M.
Foto: Guliver/Getty

Pročitajte više