Sanja se požalila da je dolje zarasla k´o šuma

NAREDNIK Močibob, kako muški dio BB kuće od milja naziva Sanju - jedinu stanarku koja je u kući od početka showa, požalila se ostalim curama da se već dva i pol mjeseca nije mogla obrijati zbog čega joj je dolje nastala prava šuma.

"Znaš koja šuma, dva i pol mjeseca nisam se takla." - požalila se Sanja koja opet tvrdi da ovog petka želi izaći van. Kaže da ne vjeruje da će osvojiti milijun kuna, pa joj se očito više ne da boraviti u kući.

Sanja se pribojava i reakcije njenog dečka Albija, te kaže da se brine što je vani prikazano od njenih avantura s Hamdijom i Matkom.

Matea i Ivan ukoreni zbog ljubakanja bez mikrofona

Dvoje stanara Big Brother kuće dobilo je ukor koji im je posljednja opomena pred izbacivanje iz kuće. Matea i Ivan su ukoreni jer su bili bez mikrofona. No, trenutak u kojem je Veliki brat odlučio pozvati stanare u ispovjedaonicu zanimljiviji je od toga da su bili bez mikrofona.

Naime, Ivan je rekao ostalim stanarima da on i Matea idu u mušku spavaonu i da se ne brinu jer se ništa neće dogoditi. Napomenuo je i da će svjetlo biti ugašeno te dodao stanarima neka ih to ne smeta kao i poneki zvuk koji bi se mogao čuti iz sobe, prenosi T-portal.

Što je bilo i očekivano, Matea i Ivan su se zavukli pod poplun njegovog kreveta gdje su se nježno mazili i šaputali jedno drugom na uho. Budući da su u krevetu bili bez mikrofona, Big Brother je odlučio pozvati najprije Mateu, a zatim i Ivana u ispovjedaonicu.

Veliki brat im je saopćio da su bili bez mikrofona, što im se računa kao još jedno kršenje pravila kuće. Rečeno im je da za takvo namjerno kršenje pravila mogu biti diskvalificirani iz natjecanja, te da će tako i biti ukoliko ponovno prekrše neko pravilo.

I dok je Ivan razmišljao o onome što je moglo biti da ih Bigi nije prekinuo, Matea je zaključila kako si više nikada neće dopustiti nešto slično jer se, nakon što ju je Bigi oprao, već dugo nije tako neugodno osjećala.

Screenshot: RTL

Pročitajte više