Scarlett Johansson zasjenila prisutne na reviji Louisa Vuittona

Scarlett je nedavno postala zaštitno lice te poznate modne kuće, pa je njezino prisustvo na reviji u Londonu bilo sasvim logično. Unatoč velikoj popularnosti branda Louis Vuitton, svi su fotografi pohrlili prema mladoj glumici čim je ušla na reviju, a pozornost je plijenila čak i u finalu revije, kad je Vitton prikazao najspektakularnije radove za nadolazeću modnu sezonu.

Iako je tog dana doputovala iz Indije, gdje je boravila zbog humanitarnih aktivnosti, glumica se doimala nevjerojatno svježom i sretnom. "Stvari idu svojim tokom, puna sam ponuda i jako naporno radim. Sve me to skupa jako usrećuje pa mi nije problem probuditi se u Indiji, a na spavanje otići u Londonu", izjavila je Scarlett.

Reviji su prisustvovali brojni svjetski celebrityji, no najviše pažnje nakon Scarlett privukle su sestre Mary-Kate i Ashley Olsen. Njihovo najnovije modno izdanje potvrdilo je kako djevojke hitno trebaju stručne savjete, barem što se odijevanja tiče. "Haloween je završio", poručili su im modni stručnjaci i zamolili ih "da se udebljaju i počnu percipirati boje kao prijatelje mode".

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više