Scena s Tomom Medvedom je možda i najjači dio Generala: "Medved sam, nisam rak"

Screenshot: HRT

IAKO su i prve dvije epizode Generala bile dosta "maestralne", trećom je Vrdoljak apsolutno nadmašio sebe i zapravo sve koji su ikad išta pokušali snimiti. 

Nakon bizarnih detalja, besmislenih dijaloga vođenih potpuno neprirodnim jezikom te gafova kakvi bi se teško dogodili i filmskoj ekipi iz kakvog vrtića, na red sprdnje na društvenim mrežama došla je apsolutno nadrealna scena s aktualnim ministrom branitelja Tomom Medvedom.

Kako se zna da se radi baš o njemu, pitate se možda ako niste pogledali treću epizodu serije o kojoj će Hrvati pričati još dugo? Pa zato što se tijekom svake scene njemu obraćaju punim imenom i prezimenom. Tomo Medved. Ostali možda imaju samo prezime (Perković) ili tek kakvo ime ili nadimak, no Tomo Medved je Tomo Medved.

"Tomo Medved, ti ćeš ići s naše lijeve strane", govori Gotovina u filmu mladiću s brkovima prije nego što im objasni da napadaju kao guske - srljajući.

Ipak je u ministarskoj fotelji. Mora se znati.

Ekipu na Twitteru posebno je oduševio detalj kad Medvedov lik u seriji herojski izjavljuje "Ja sam Medved, nisam rak", kako bi iskazao koliko je hrabar.

Inače, u trećoj epizodi serije u jednoj sceni se mogu vidjeti reklame za Kaufland i VIP, kao i staklena zgrada jedne osiguravajuće kuće (iako se scena navodno odvija u 1991. godini). Što je još ekipa na društvenim mrežama primijetila u seriji, pogledajte ovdje.

Pročitajte više