Sestra Meghan Markle: "Harry je slabić, Diana bi ga se sramila"

Screenshot: Youtuve/Gulliver Image/Getty Images/Twitter

SAMANTHA MARKLE, starija polusestra vojvotkinje Meghan, ne prestaje napadati kraljevsku obitelj. 

Ovaj put je odlučila steći još malo pozornosti na račun slavne sestre pa se osjetila pozvanom reći svoje mišljenje o njenom suprugu. 

>>Sestra Meghan Markle kraljevskoj obitelji sprema najveću sramotu do sada?<<

>>Sestra Meghan Markle izvrijeđala kraljevsku obitelj i mladenkinu majku<<

Prvo je utvrdila da Harry nije trebao oženiti Meghan već svoju bivšu djevojku Cressidu Bonas jer je ona "puno sličnija Diani", a zatim je ismijavala Meghanin novostečeni britanski naglasak.

Vrhunac serije objava na Twitteru je onaj u kojem je princa Harryja nazvala slabićem i izjavila da bi ga se njegova pokojna majka Diana sramila. 

"Harry je slabić jer dopušta Meghan da se ružno ponaša prema svima koji su joj bliski, osobito svojoj obitelji. Diana bi se sramila. Prestani nositi njeno donje rublje i ne dopuštaj joj da nosi hlače u vezi", poručila mu je Samantha. 

>>Otac Meghan Markle otkrio veliku tajnu princa Harryja<<

Samantha i Meghan godinama nisu u kontaktu, ali stariju polusestru to ne priječi da iznosi Meghanino prljavo rublje i kritizira je gdje god stigne. 

Vojvotkinji od Sussexa probleme ne pravi samo sestra, već i otac koji je, osim što joj je pred samo vjenčanje priredio skandal s fotkama koje je prodao paparazzima, nedavno za pozamašnu količinu love u javnost iznio sve njene tajne

Pročitajte više