Severina bez Igora partijala na koncertu turbofolk zvijezde, račun platio posinak Lepe Brene

Foto: Instagram

SEVERINA je u petak navečer viđena kako se zabavlja na koncertu turbofolk pjevačice hrvatskog porijekla Aleksandre Prijović, ali bez Igora, piše srpski Blic.

Severina je cijelu večer plesala i pila, a društvo joj je, između ostalih, pravio i posinak Lepe Brene i jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, Filip Živojinović, inače dečko Aleksandre Prijović. 

"Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je plesala uz sve Aleksandrine pjesme i nazdravljala s društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pjesmu da joj Aleksandra posebno otpjeva. Bila je smještena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović", rekao je izvor za srpski Blic.

"Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se pjevačici. Njih dvije su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Aleksandra vratila na binu. Račun koji je napravljen u separeu u kojem je bila Severina je bio oko 1000 eura, a sve je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu je mogli vidjeti", dodao je izvor.

Pročitajte više