Severina umjesto promocije albuma organizira "veliku kičastu svadbu"

ALBUM "Zdravo Marijo" pjevačica će promovirati 19. svibnja u zagrebačkom restoranu Okrugljak, mjestu na kojem se "dobro osjeća i dobro jede". Tom će prilikom, najavila je Severina u tjedniku Gloria, odjenuti vjenčanicu modne kuće Sposa, ali još ne želi tko je sretnik s kojim će, pred novinarima, prijateljima i fanovima, slaviti izlazak dugo očekivanog albuma. "Ne mogu sada otkrivati sve detalje, ali Goran Bregović će biti kum", kaže Severina.

"Ja izlazim iz prekrasnog crnog Tuarega, posipaju me cvijećem, hodam po tlu posutom ružama, prolaznici uz cestu mi mašu zastavicama, nešto slično kao kad je Bush dolazio, samo ovo su naše zastavice. Uglavnom, ako ova svadba ne bude dobra, uvijek imam priliku napraviti drugu, još bolju i još kičastiju. I bilo bi divno kad bi me vozači kamiona u suzama ispratili", tako je Severina zamislila promociju novog albuma "Zdravo Marijo", na kojoj će predstaviti nove pjesme koje je dvije godine pripremala s Goranom Bregovićem i drugim autorima.

"Znate li vi koliko se brakova sklopljenih u subotu raspalo?"

"Ja u vjenčanici, svi odjeveni kao svatovi, prava pravcata svadba - od juhe do vinskog gulaša i dobrih muzičara. Mlada će se slikati sa svim svatovima i dijeliti konfete", otkriva Severina detalje promocije i ističe kako je velika razlika između svadbe i vjenčanja, kojeg ovog puta ipak neće upriličiti. "Svadba je u ponedjeljak - da se ne ureknem. Znate li vi koliko se brakova sklopljenih u subotu raspalo? Osim toga, za vikend nastupam u Radencima i Daruvaru", najavljuje pjevačica, čiji novi singl "Gas, gas" trenutno traži svoje mjesto na top listama, a javnost ga uglavnom karakterizira kao - prvi pravi hrvatski turbofolk.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više