Šime Vlajki: Zbog Danieline nove veze uopće ne viđam sina!

TEK nekoliko dana nakon što je pukla vijest da si je Daniela Trbović nabavila novog komada, novinarima se javio njezin bivši muž Šime Vlajki, te im se požalio da, otkako je majka njegova djeteta u novoj vezi, njihova sina Lovru gotovo uopće ne viđa.

"Sina Lovru zadnji sam put vidio prije nepunih mjesec dana. Daniela priječi naše susrete. Kad god se dogovorimo da se nađemo, govori da danas idu ovamo, sutra onamo. Ne pamtim kad je Lovro zadnji put prespavao kod mene", kaže Vlajki za Večernji list.

"On je moj mezimac! Imam već odraslu djecu, 25-godišnju kćer Niku i 21-godišnjeg sina Lukšu. U njihovu odrastanju nisam sudjelovao pa želim biti dio Lovrina života. Ispadam kao otac koji se ne brine o djetetu. Želim da mi dopusti viđati sina, o čemu postoji sudska odluka", kaže Vlajki.

A sudska odluka kaže da Lovro sa svojim ocem treba provoditi svaki drugi vikend, tijekom tjedna dva poslijepodneva, a ljeti dva puna tjedna. Međutim: "Od toga nismo iskoristili ni jedan posto, a sve zato što Daniela ne dopušta. Posljednjih šest-sedam mjeseci, otkako je s Oliverom, takav se odnos intenzivirao", tvrdi Vlajki.

Pročitajte više