Širi se objava srpskog tviteraša: "U samoizolaciji sam, štitim vas, a vi šetate"

Foto: Instagram

U SUSJEDNOJ Srbiji na snazi je izvanredno stanje, ali mnogi (stariji) građani ne pridržavaju se uputa o samoizolaciji, pišu tamošnji mediji. Društvene mreže prepune su objava o samoizolaciji, a ekipa s Twittera ovih dana dijeli svoju svakodnevicu.

Ovih dana dijeli se objava tviteraša Apokalipticka koji je priznao da je u samoizolaciji iako nije bio u kontaktu sa zaraženima i ljuti ga što se ostali ne pridržavaju uputa.

"Treći dan u izolaciji, nisam rizična grupa, nisam imao kontakta sa zaraženitm, nisam došao iz inozemstva, ne osjećam simptome. Ali odlučio sam pomoći u borbi i ostati kod kuće. Izašao jednom, do prodavnice koja je preko puta. I to pažljivo, brzo. Kad tamo... Oni... djeca, umirovljenici... ovi čije škole ne rade... Ovi zbog kojih se brinemo ovih dana... Tu smo da ih štitimo... Nitko od mog društva ne izlazi. Štite svoje, ali kako kad oni ne brinu o sebi. Tko je tu dijete, a tko najgori od sve djece?!

Europa je prazna, baš su miševi, a? E moji vi... I tako dok vas ja štitim, vi šetajte! Lijepo je vreme", napisao je, a mnogi su ga podržali. 

Zbog istih stvari naljutila se i Ana Gruica.

Pročitajte više