Sjećate se Alana iz Dva i pol muškarca? Sad je ćelav i totalno neprepoznatljiv

Foto: Imdb/Instagram

SERIJU Dva i pol muškarca dugo su pratili i domaći gledatelji. Glavna zvijezda serije bio je Charlie Sheen, ali publika je dobro zapamtila i Jona Cryera koji je glumio njegova mlađeg brata Alana Harpera.

Od kraja snimanja prošlo je samo četiri godine, ali glumac se za to vrijeme prilično promijenio. Ono što je najuočljivije jest promjena u frizuri. Naime, već je tijekom posljednjih sezona počeo gubiti kosu, a tijekom jednog gostovanja kod Conana O'Briena priznao je da je za njegovu naoko bujnu frizuru na setu zadužen cijeli tim stručnjaka.

"Moja kosa je iluzija za koju je zadužen cijeli tim talentiranih profesionalaca. Nije da nosim periku, ali dojam da imam gušću kosu rezultat je dugotrajnog procesa. U principu se radi samo o boji koju mi nanose na vrh glave", otkrio je tom prilikom.

Jon inače trenutno glumi lik Lexa Luthora u televizijskoj seriji Supergirl, a u nedavnom intervjuu za Access Live priznao je da se s Charliejem Sheenom nije čuo godinama i prisjetio se kako mu je bilo glumiti s njim.

"Bilo je suludo. Luđe nego što sam očekivao. Kad smo počeli snimati, Charlie je bio trijezan duže vrijeme i imao je kontrolu nad svojim životom. Nije bilo lako gledati kako to nestaje. Kad imate Charlieja u svom životu to je poput vožnje u zabavnom parku. Jednostavno nikad nisam odlučio vratiti se na tu vožnju", ispričao je.

Pročitajte više