Slavni Amerikanci plaču: "Svijet više nikada neće biti isti"

 Foto: Facebook/Instagram/Twitter

SLAVNI Amerikanci su se većinom priklonili Hillary Clinton, a jučer su na svojim društvenim mrežama pozivali fanove da izađu na izbore i baš njoj daju svoj glas.

Ipak, kampanja im nije uspjela pa je pobjedu odnio Donald Trump. Nezadovoljstvo ovakvim ishodom su pokazali na društvenim mrežama koje su preplavljene tužnim reakcijama slavnih Amerikanaca.

Trumpova pobjeda je najviše pogodila legendarnu Cher. "Svijet više nikada neće biti isto mjesto. Žao mi je mladih ljudi", napisala je na Twitteru gdje je Trumpa i usporedila s Hitlerom.

Glumica Eva Longoria na Instagramu je objavila video u kojemu je opisala kako se osjeća zbog Trumpove pobjede, a na Snapchatu je objavila tužni selfie.

Khloe Kardashian je prije objave konačnih rezultata zavapila: "Ne bi trebala biti ovako mala razlika".

Lilly Allen je već počela spominjat selidbu u Kanadu.

Alyssa Milano je samo rekla: "Ne mogu...".

Michelle Rodriguez je napisala: "Pitam se kada će u američkoj povijesti doći trenutak u kojemu će žene zaista biti priznate, ne kao majke ili supruge, već kao ljudska bića sposobna voditi i usmjeravati".

 

Amy Schumer je poručila da se "svi moraju zapitati što je dovelo do ovoga".

Lady Gaga je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj protestira ispred Trump Towera. Gaga je bila jedna od najglasnijih pristalica Hillary Clinton i nije odustajala od nade u pobjedu do posljednjeg trenutka, a izgleda da se ne namjerava povući ni nakon rezultata.

Jessica Alba je shareala objavu ispod s fotografijom dječaka ispod koje piše: "Sine, ne mogu ti obećati da će sutra biti savršeno. Ali mogu ti obećati da ću te bez obzira na sve uvijek čuvati od zla i pokazati ti svu ljepotu svijeta. Svi ljudi zaslužuju ljubav i dobrotu, bez obzira kakvi njihovi stavovi bili".

Pročitajte više