Slavni Britanac boji se smrti: Svi koje znam otišli su u toj dobi

Foto: Instagram

JEREMY CLARKSON prošli mjesec proslavio je 61. rođendan, a u nedavnom intervjuu izrazio je zabrinutost da bi mogao poći stopama mnogih prijatelja i članova obitelji koji su preminuli u tim godinama.

"Svi koje znam su umrli u 61. godini. Moj otac, svi moji prijatelji, to je vrijeme kad se odlazi. Ako uspijem doživjeti 62. bit ću ovdje zauvijek. Kad mi je umro otac, mislio sam o njemu kao starom čovjeku, ali ja se ne osjećam tako", rekao je za magazin Saga.

Njegov otac Edward Grenville Clarkson umro je 1994. godine. "Kad se vidim na ekranu, pomislim 'tko je to'. Uvijek očekujem 19-godišnjaka, ali stari ljudi ne izgledaju onako kako mi mislimo da bi trebali", kazao je Clarkson koji trenutno vodi britansku verziju showa Tko želi biti milijunaš te hit seriju Amazona The Grand Tour.

Clarkson je tijekom božićnih praznika obolio od koronavirusa. Kaže kako je pomislio da je gotovo. "Mislio sam da ću vjerojatno umrijeti sam u plastičnom šatoru", priznao je.

No izolirao se u vikendici s djevojkom Lisom Hogan (46) i njezinom djecom i uskoro se oporavio. "Neću lagati, bilo je poprilično strašno", rekao je te dodao kako još uvijek osjeća neke posljedice koronavirusa.

Pročitajte više