Slavni nogometaš godinama vodio dvostruki život, s ljubavnicom ima dvoje djece

Foto: Gulliver Image/Getty Images

NAKON 25 godina braka, supruga nogometaša Patricea Evre, Sandra, saznala je da on ima novu curu i to putem Instagrama gdje je ova objavila fotke iz njihovog zajedničkog doma.

39-godišnja Sandra koja je s Patriceom od srednje škole kaže da ga nije vidjela od siječnja, kad je otišao na poslovni put koji je trebao trajati 15 dana i nikad se nije vratio. 

U ožujku je predao papire za razvod, a da je njen (bivši) muž u vezi s danskim modelom Margaux Alexandrom saznala je kad je ova objavila fotke na Instagramu. 

"Patrice je jedini muškarac kojeg sam ikad voljela, a ponio se jako okrutno prema meni", zaključila je Sandra koja je s Patriceom od svoje 14. godine. 

Sandra je nakon toga saznala, kako piše The Sun, da se nogometaš prije nekoliko godina upoznao s liječnicom Gabriellom Birley te se redovito viđao s njom dok su bili u braku. 

No, to nije sve, Sandra je saznala da je s ljubavnicom dobio dvoje djece koje je tajio od nje, s kojom također ima dvoje djece. 

The Sun piše i kako je Gabriella bila na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. kako bi bodrila Evru, a s njom su tad bile i sestra Rebecca i majka Marija.


Izvor blizak obitelji Sunu je otkrio da je Sandra shrvana. 

"Bit će slomljena. Vodio je dvostruki život i godinama bio izdajnik. Njena djeca imaju polubrata i polusestru. Puno je toga s čim se mora nositi", rekao je za The Sun. 

Evra je u međuvremenu objavio snimku na Instagramu na kojoj govori koliko je zaljubljen u svoju novu djevojku. 

"Znate da ne volim pričati o privatnom životu. No kad nađeš ženu svog života, mislim da to moraš podijeliti. Dobila si me, draga, zauvijek. Nedostaješ mi i kad si pored mene", rekao je i zapjevao. 

"Volim te, curo", viknuo je na kraju. 

Pročitajte više