Slavnu pjevačicu baš svi žele uhvatiti za guzu, evo što ona misli o tome

Foto: Instagram

NJEN hit All About That Bass već neko vrijeme osvaja svjetske top liste, no slavna pjevačica Meghan Trainor priznaje da to ima i svoju negativnu stranu.

"Svi me pitaju mogu li me uhvatiti u guzu. Znate, zbog pjesme. Uglavnom im kažem 'hvala, ali ne hvala'", rekla je lijepa Meghan koja je svojim singlom osvojila i simpatije brojnih fanova koji se bore s niskim samopoštovanjem. Kako je sama priznala, i onda je ne tako davno spadala u tu skupinu.

"Koju godinu unatrag nema šanse da biste me vidjeli u suknji. Dobrih šest godina nosila sam samo vrećastu odjeću. Nosila sam duge rukave čak i usred ljeta, skrivala sam se. A sada samo želim pokazati sve što imam. Samo usko molim, neka se vidi raskoš", rekla je pjevačica i dodala: "Da se mogu vratiti, toj bih curi rekla da će biti sve u redu i čvrsto bih je zagrlila".

Iako joj nije osobito zabavno što je svi žele uhvatiti za guzu, Meghan kaže i da se ne bi bunila da dobije priliku "pošlatati" slavnu pozadinu "najslavnije guze svih vremena" - one Jennifer Lopez, a ne bi imala ništa protiv ni da popipa guzu Leonarda DiCaprija.

Pročitajte više