Slovenka koju povezuju s Vrsaljkom objavila fotku s bebom, zabranila je komentiranje

Foto: Instagram

SLOVENSKA manekenka i Playboyeva zečica Kaja Vidmar uživa u majčinstvu. Kaja, koju mediji spajaju s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom, objavila je novu fotografiju na kojoj pozira s bebom u kolicima. Mlada mama pokazala je i kakvu liniju ima nekoliko tjedana nakon porođaja. Kaja je u opis fotografije postavila samo srdašce žute boje, a komentare ispod slike je zabranila.

Prvu sliku kćerkice, čije ime još nije objavila, Kaja je postavila sredinom travnja ove godine. Napisi o njezinoj vezi s Vrsaljkom počeli su u veljači ove godine, a nogometaš ih nije demantirao. 

Kaja je bila u visokom stupnju trudnoće, počelo se šuškati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", rekla je Kaja u jednom intervjuu ne otkrivši ime partnera.

Pročitajte više