Snježana Mehun sprema tužbu: Bubičića ne poznajem, nisam ga nikad vidjela

DINO BUBIČIĆ podigao je mnogo medijske prašine svojim književnim prvijencem. Spominjao je Vlatku Pokos, a jučer su mediji postavili tezu kako se u njegovoj knjizi našla i Snježana Mehun, sakrivena iza nadimka Sneki Pasuljarić. Vlatka nam je kratko komentirala svoje pojavljivanje u knjizi. "Ne bih više ništa komentirala, mobitel sam isključila bila, svi su me zvali zbog toga. Žao mi je samo što sam tu spodobu pustila u svoj život", izjavila je Vlatka za Index.

Njezina nekadašnja prijateljica Snježana Mehun ljutita je na televizijski prilog koji je jučer prikazala jedna televizijska kuća, govoreći da Bubičića i ne poznaje. "Ja njega ne poznajem. Nikad u životu ga nisam ni vidjela, ne znam ga. Ako se usudi spomenuti me, naravno da ću ga tužiti istog trena jer ga ne poznajem, to nije istina", izjavila je Mehun.

"Dala sam odvjetnici da pogleda njegov tekst, a on u njemu ne spominje mene. Ovo je jako ružno jer ga ne poznajem. Pogledala sam sinoć taj prilog i bila kod odvjetnice, tužit ću Novu TV zato što kad se taj dio knjige pročita, ne može se moja njuška stavljati u prilog jer to nekom diže gledanost, pogotovo ako je čovjek lijepo rekao da me ne poznaje te da se tekst ne odnosi na mene. Spomenuta Sneki je smeđokosa te živi i godinama je radila u Milanu kao manekenka, a to ne može odgovarati meni ni po kojem opisu. Svoj dio će oni objasniti na sudu. Rečeno je da on mene ne poznaje, ali otkud su izvukli iz konteksta da sam to ja, to je valjda njima bilo dobro zbog PR-a", komentirala je Snježana za Index.

"Sad ćemo svi o svima pisati knjige, mogu onda ja o Obami napisati knjigu. Nadam se da shvaćate koliko sam u čudu zbog toga. Ne zna me, a piše knjigu. Želim i ja sama da otkrije o kome se radi jer i mene zanima. Kako sam ja odjednom smeđokosa i živim u Milanu te sam bila na nekoliko plastičnih operacija? On kaže da me ne zna, a pusti se snimka na kojoj sam ja. Što prosječni gledatelj može pomisliti?", zapitala se poznata poduzetnica. Da napomenemo, Dino Bubičić i sam je za Index komentirao kako Sneki u njegovoj knjizi nije Snježana Mehun. Ime dotične dame nije želio otkriti.

Pročitajte više