Sramota: HTV tjera voditeljice da se za emisije odijevaju o svom trošku

NEVENA RENDELI, Ida Prester, Andrea Buča i mnoge druge mlade uzdanice državne dalekovidnice iz ženskih redova odsad se za odjeću koju nose na televiziji moraju same snalaziti, poručili su im iz vrha kuće. "Valjda imate nešto pristojno što možete nositi pred kamerama", poručeno im je da se snađu kako znaju i umiju.

Odluku je komentirala Nevena Rendeli, ironično kao i obično: "Drago mi je da mogu pomoći televiziji", kaže Rendeli, a sretna nije bila ni njezina kolegica iz "Hrvatske uživo", središnje HTV-ove magazinske popodnevne emisije koja se prikazuje svaki dan! "Znam da je recesija, ali ne mogu štedjeti na gledateljima. Kako mogu očekivati da si s plaćom od .6000 kuna stalno kupujem nešto što će na ekranu izgledati dovoljno dobro", ljuta je.

Ida Prester se doma oblači već godinama



Zabranu pristupa prebogatom fundusu odjeće te kuće otprije imaju Marijana Batinić, Petra Nižetić i Ida Prester, koje pred kamerama nose vlastitu odjeću. Kako? Pa, snalaze se. Ida Prester se sama odijeva za Briljanteen koji vodi, a Marijana i Petra ionako nisu u voditeljskom svojstvu pa je odluka što se tiče njih dvije donekle i jasna. Ali da se voditeljice koje se par sati svakodnevno znoje pred kamerama za taj isti posao same odijevaju, odnosno, o svojem trošku - nije.

Pročitajte više