Starica pala na koncertu Robbieja Williamsa u Sydneyju, preminula je u bolnici

Foto: EPA

ŽENA, koja je bila u svojim 70-ima, preminula je od posljedica pada na koncertu Robbieja Williamsa.

Naime, starica je prošlog tjedna bila na koncertu pjevača u Sydneyju. Pala je niz šest redova sjedala na stadionu Allianz dok je izlazila s koncerta te je u kritičnom stanju odvedena u bolnicu St. Vincent's gdje je stavljena u induciranu komu. Glasnogovornik bolnice potvrdio je da je žena preminula, piše The Guardian.

"Umjesto da ide stepenicama, žena je pokušala prelaziti preko redova sjedišta. Izgubila je ravnotežu i pala. Ovo je užasan incident", izjavio je glasnogovornik stadiona. Pjevač se još nije oglasio o nesretnom slučaju. 

Tragičan slučaj dogodio se i na koncertu Taylor Swift

Prije nekoliko dana na koncertu Taylor Swift preminula je 23-godišnja Ana Clara Benevides. Imala je srčani zastoj dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Janeiru.

Liječnici na mjestu događaja pokušali su oživjeti mladu obožavateljicu, ali nisu uspjeli. Benevides je prebačena u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali je ubrzo nakon toga umrla.

"Ne mogu vjerovati da uopće ovo pišem. S tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljicu prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada.

O ovome neću moći pričati na pozornici jer me preplavi tuga kada i samo pokušam pričati o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli s obitelji i prijateljima preminule obožavateljice. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu", napisala je pjevačica nakon smrti obožavateljice.

Pročitajte više