Što su za kuću blindo brava i oštar pas, to su spolnim organima religija i bog

Foto: Instagram

Ako je čist račun zalog duge ljubavi, onda je predbračna čistoća garancija vječne ljubavi. Kao i lošeg seksa. U Hrvatskoj živi 86 % deklariranih katolika, no jesu li svi čisti? Nisu, ima i normalnih. Pojam apstinencija ne sadrži duhovne vrijednosti, pa je crkva dugo smišljala prigodan naziv za ono šta ateisti zovu glupošću. Naziv predbračna čistoća nametnuo se kao logičan izbor.

Znamo da Čistoća skuplja smeće i da nas to košta, ali ne zovemo ih čistačima nego smećarima. Primitivan puk teško razlikuje čiste od prljavih jer se u našem društvu pojedino smeće naziva čistuncima i reciklira ih se iz mandata u mandat iako su odavno trebali završiti na otpadu.

Predbračna čistoća je manje štetna za okoliš pa zaslužuje ime koje odiše dostojanstvom, a ne vonjem iz kontejnera. Recimo, Predbračna iskrena čistoća Kristovih anđela. Ili skraćeno...
Crkva bi time izbacila Persil iz utrke za savršenom čistoćom, ali zbog lošeg crkvenog marketinga ljudi zasad više vjeruju deterdžentu. Možda iz razloga jer se crkva bavi nevidljivim flekama dok deterdžent odstranjuje vidljive mrlje. Ako crkva odluči da je pregib lakta prljav, nije bitno ima li vidljivih tragova prljavštine na pregibu, pazite da vas suprotni spol tu ne dotiče! Izbjegavajte i sami u toku pranja lakat trljati duže negoli je nužno. Seks se širi brže od kuge, a glavni uzročnici su isti - prljavština, kapljice i sluz. Zato se spolni organi čuvaju dok ne dozru do ženidbe. Da bi se onemogućila pojava gljivica, spolni organ treba redovito provjetravati, a jednom tjedno potrebno je skidati paučinu s teško dostupnih mjesta. Svakodnevno ispiranje svetom vodom se podrazumijeva.

Spolni organi ne mogu brinuti o sebi, niti znaju kad je vrijeme zrenja, pa stalno vriju i teško ih je obuzdati. Poput mladog vina udaraju u glavu te ih neprekidno treba pritiskati pokorom i polijevati hladnom vodom. Što su za kuću blindo brava i oštar pas, to su spolnim organima religija i bog. Djevičanstvo je najvredniji poklon koji muškarac može dati svojoj izabranici (i obrnuto). Čista žena unaprijed zna šta je čeka u braku - goli kurac! Nema sumnje da bi mnoge žene rado dale svoju master karticu za takvu neprocjenjivost. Jebanje u zdrav mozak je jedini oblik seksualne aktivnosti koju predbračno čisti upražnjavaju prije braka, pa se osjećaju ugroženima ako to ne mogu raditi i na javnim mjestima. Najviše ih smeta ako im se zabrani predavati seksualni odgoj u školama. Diskriminacija se uvijek vršila nad onima koji streme čistoći... rase ili one stvari - svejedno.

Savjesti se dozvoljava griješiti više nego pički, a kurcu se donekle ide niz dlaku. Idealno bi bilo da nakon prvog spolnog čina krvare oboje, ali zna se dogoditi da i ona očekivana krv izostane. Muž najčešće s tim nije načisto te u braku postane pedantan. Žena mu nikad nije dovoljno čista, pa je tako i tretira. Obični dani su prljavi te se dvaput godišnje seksaju ležeći na čistim, odnosno plodnim danima. Muž zaboravlja da mu je žena svojevremeno dala neprocjenjiv dar, a omjer cijene i kvalitete tog poklona sad mu se čini nepošten i radije bi veći televizor.

Čista žena također postane opsesivna po pitanju higijene, no masna kosa, ispucali lak i izgrizeni nokti ne spadaju u čistoću o kojoj vodi računa. To joj ne smeta jer joj svaki kurac smeta, mužev pogotovo! Oboje su zaokupljeni čistoćom partnerovog spolnog organa što se u crkvenim krugovima zove imati karakter, a na psihijatriji - imati dijagnozu. Čistoća je pola zdravlja, ostalo je bolest.
Ono šta bi se u drugim brakovima tretiralo kao uvreda, u čistom braku je izraz intimnosti, pa žena kojoj je do bračnih dužnosti može reći mužu: Jebi se!
Pametan muž (a u čistim brakovima nema čistih glupana) želi da ovaj put to bude u HD rezoluciji.

Predbračno čisti partneri dokazuju svoju ljubav tako što neprekidno govore o seksu koji ne konzumiraju. Odlučno zastupaju svoja uvjerenja i imaju podudarno mišljenje na temu o kojoj ništa ne znaju. Jedva čekaju brak i nema sumnje da znaju zašto se žele vjenčati. Iz istog razloga - zakurac!

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dadu Batinić i Dadin kanoćal, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Dada Batinić i Dadin Kanoćal.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više