Dobila napojnicu od 200 dolara, poruka mušterije ganula ju je do suza

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Courtney, koja honorarno radi u Starbucksu, u viralnom je videu ispričala što joj se dogodilo na poslu, a gesta potpune strankinje ganula ju je do suza. 

Courtney je objasnila da radi dva posla, a u Starbucksu radi prema skraćenom radnom vremenu. Jednog jutra primijetila je mušteriju koja je bila lošeg raspoloženja pa joj je odlučila izmamiti osmijeh na lice - što je i uspjela. Nekoliko minuta nakon interakcije žena se vratila i dala Courtneyinom menadžeru poruku s napojnicom od 200 dolara da joj proslijedi. 

Poruka koja ju je rasplakala 

"Puno putujem zbog posla. To obično znači da idem spavati kasno navečer i budim se vrlo rano ujutro. Ovdje sam dva dana i do sada ste bili jedina osoba koju sam srela da je bila istinski ljubazna. Ti si bila prvo lice koje sam jutros vidjela i stvarno si mi uljepšala dan. 

@dopaqueen715 Tik tok! Help me get this message to her! #mysterykindness #goodsamaritan ♬ original sound - Shnortney

Sigurna sam da si iscrpljena od života, zar ne? Svi smo. Ali zaslužuješ znati da si danas učinila razliku u nečijem danu samim time što si bila ljubazna. Također sam spremna kladiti se da imaš odličan smisao za humor. Tko to ne cijeni? Nadam se da ćeš imati odličan dan. Znam da ja hoću zahvaljujući tebi. 

Počasti se nečim lijepim. Mogu reći da to zaslužuješ. Možda samo ne kavom. Čini dobro na ovom svijetu i to će ti se uvijek vratiti", stoji u poruci koja ju je rasplakala. 

Prvi Majčin dan bez mame 

Courtney je objasnila kako je njezina mama umrla te da će joj ovo biti prvi Majčin dan bez mame. Zahvaljujući ženinoj velikodušnoj gesti, Courtney je mogla kupiti urnu koju nije mogla priuštiti i tako "dovesti mamu kući za Majčin dan".

Plačući je rekla da joj novac koji je dobila omogućava da provede Majčin dan sa svojom mamom te je zahvalila strankinji i zamolila pratitelje za pomoć da uspostavi kontakt s njom. 

"Nadam se da ovo vidite i da znate da ste učinili nešto što nikada neću zaboraviti", rekla je uz snimku koja je pregledana više od 3.3 milijuna puta. "Najljubazniji ljudi koji svima drugima uljepšavaju dane sami vode najveće bitke", napisao je korisnik. 

Još uvijek traži strankinju 

"Na TikToku sam već četiri godine. A ovo je, ruku na srce, najljepši i najdirljiviji video na koji sam ikad naišla. Suze mi teku niz lice. Kakav poseban susret", jedan je od komentara. 

U sljedećem videu Courtney je podijelila kako još uvijek nije uspjela pronaći velikodušnu strankinju da joj zahvali, no dodala je da je primila poruke koje će joj pomoći u pronalaženju. 

Pročitajte više