Tajna ljubav nije potrošna: Luka Nižetić i Iva Šulentić "paze na razmak"

ZA RAZLIKU od brojnih mladih parova koji se drage volje zajedno pojavljuju u medijima te na račun partnera tako skupljaju neke "pozitivne bodove u javnosti" (?), Iva Šulentić i Luka Nižetić u Opatiji su očito odlučili i dalje tajiti svoju ljubavnu vezu, koja navodno traje nešto više od godine dana. Mladi splitski pjevač sinoć je, naime, na opatijskoj Ljetnoj pozornici održao veliki solistički koncert te njime i službeno otvorio 12. Hrvatski radijski festival, a Iva ga je pratila iz publike pazeći da je ne zamijete okupljeni paparazzi. Sreća njena da je publikom paradirala i Mirela Rupić pa je voditeljica mogla u miru uživati u koncertu i hitovima "tajnog dečka".

Iva Šulentić u Opatiji se druži s Petrom Nižetić, ali se ne želi fotografirati pa ni približiti njezinom bratu Luki - navodno zato što je odlučna u namjeri da njezin ljubavni život više ne bude tema u medijima. Svojedobno se, naime, puno pisalo i pričalo o njezinoj vezi s glumcem Filipom Jurčićem pa je Iva odlučila "djelovati preventivno" i u širokom luku izbjegavati poznatog dečka - naravno, ako su fotografi u blizini. Ipak, doznajemo kako su zajedno sretni nešto više od godine dana, a Iva mu je u Opatiju došla pružiti podršku - Luka je jedan od favorita HRF-a, i to s pjesmom "Zapleši sa mnom", s kojom će nastupiti u subotu, u večeri pop i rock glazbe.

Estradni spektakli (zasad) za šačicu okupljenih

Koncert je na opatijskoj Ljetnoj pozornici održala i Danijela Martinović, kojoj se na sceni pridružio Kemal Monteno. Iako je njezine hitove slušao mali broj uzvanika (što je pjevačicu navodno naljutilo, jer nije oduševljena organizacijom), Danijela je dala sve od sebe - promijenila je nekoliko outfita i pjesme pred polupraznim gledalištem izvodila s neobično mnogo entuzijazma i energije. Slično je najavila za večeras - u večeri zabavne glazbe na pobjedu pretendira s pjesmom "Ko će tebe mi zaminit", a mediji je u Opatiji proglašavaju favoritom. Neki kažu i "konačno", jer pjevačica u zadnjih nekoliko godina nije imala hitove poput onih koji su je proslavili nakon što je napustila grupu Magazin.

Pročitajte više