Tarik kao Sanader i Mani: Važno je biti viđen s naočalama, a ne vidjeti

U SINOĆNJOJ emisiji "Tko želi biti milijunaš" šarmantni voditelj Tarik Filipović razveselio nas je svojim novim modnim dodatkom. Voditelj je imao najnoviji dizajn naočala, koje ranije na njemu nismo imali prilike vidjeti. Naime, radi se o crno-crvenoj kombinaciji okvira naočala za vid. Tarik nam je rekao da je vjeran samo jednom proizvođaču naočala, a uskoro ćemo imati prilike vidjeti Tarika i u zeleno-crnoj kombinaciji okvira za naočale.

U istoj optici naočale kupuju i Mani Gotovac, Ivo Sanader, Stipe Mesić...

"Naočale kakve Tarik nosi nisu samo naočale za gledati, već za biti viđen", rekao nam je Zdravko Beljan vlasnik optike u kojoj Tarik kupuje svoje naočale od studentskih dana. U istoj optici naočale kupuju i Mani Gotovac, Ivo Sanader, Stipe Mesić, Branko Vukšić i mnogi drugi. Gospodin Beljan kaže da Tarik ne kupuje sve svoje okvire, već ih dobije od Alaina Miklija.

"Češće je dolazio po okvire u početku Milijunaša, sad uglavnom navrati kad dođe nova kolekcija Alaina Miklija", kaže nam Zdravko Beljan. Mikli je najkvalitetniji svjetski proizvođač okvira, a u izradi koristi neobične materijale poput bivoljeg roga. Cijene njegovih okvira kreću se od 3.000 do 5.000 kuna, a ekskluzivni modeli koštaju i 15.000 kuna. 

Tarik je oduvijek poznat po svojim zanimljivim i neobičnim uzorcima na okvirima za naočale tako da ovo nije ništa neobično za njega. Izgleda da nam Tarik donosi nove trendove, barem što se tiče modnih dodataka.

Pročitajte više