Tatjana Jurić: Roditeljima sam za ručkom rekla da sam izgubila nevinost

TV VODITELJICA Tatjana Jurić kaže kako je svojim roditeljima tijekom godina priređivala svakakve šokove pa im je tako, na nesvakidašnji način, obznanila i da je izgubila nevinost.

"Svašta su od mene doživjeli. Jednom sam roditeljima i bratu za obiteljskim ručkom, dok smo jeli juhu s rezancima, priopćila da sam izgubila nevinost. Brat je pao sa stolca od smijeha, tata je pokušavao jesti kao da se ništa nije dogodilo, a mami je zadrhtala ruka, ali je nastavila posluživati ručak. O takvom otvorenom odnosu, koji se temelji na međusobnom poštovanju i povjerenju, i sama maštam. Svašta sam radila, ali sve je ispalo dobro, baš zahvaljujući tom osjećaju sigurnosti koji sam stekla u roditeljskom domu", rekla je u intervjuu za Gloriju Glam 28-godišnja Tatjana Jurić.

Lijepa TV voditeljica je nedavno postala zaštitno lice francuske modne kuće Chanel u Hrvatskoj, a na snimanju kampanje za novu kolekciju odjeće joj se, kako sama kaže, najviše svidjela haljina kakvu je nekoliko dana prije nje, na snimanju u Parizu, nosila pjevačica Vanessa Paradis, supruga glumca Johnnyja Deppa.

Pročitajte više