Tessa Vedrana pretvorila u Eustahija Brzića

BIG BROTHER je očito znao što radi kada je stanarima prikazao neke od pikanterija u Kući, poput one gdje se Krešo hvali "ručnim radom" kojega je dobio na poklon od Vite. Nakon što su odgledali kratak pregled pomoću kojega su doznali što su neki od stanara govorili jedni za druge, uslijedila su ispričavanja i suze.

Vita je Krešimira nazvala jadnim  pa je on ubrzo odustao od pokušaja ispričavanja. Najprije je uznemirenoj Splićanki, koja se vidno uzrujala nakon što je vidjela da je Krešo pred kamerama Mireli i Senki prepričao kako su se njih dvoje zabavljali ispod pokrivača, politički korektno kazao "da ne sere" i da je to bilo u prva tri tjedna njihova boravka u Kući "kada to nije bio pravi on".

Nakon što ga Vita nije htjela slušati te je naredno vrijeme odlučila provesti prolijevajući suze zbog brige "što će ljudi vani misliti o njoj", suosjećajni Krešo ponovno je krenuo u misiju pružanja utjehe. "Nisam rekao ništa što se nije dogodilo", kazao je zabrinutoj Viti. Vita je priču o "ručnom radu" čula i ranije, kada joj je Mirela za vrijeme boravka u Tajnoj kući kazala sve o Krešinoj usmenoj predaji, no po povratku u Veliku kuću Vita je slavonskog šarmera upitala je li to istina, što je on negirao. Tu je za Vitu, kako se čini, bila otklonjena sva sumnja.

Unatoč obećanjima, Tessa i Vedran posrnuli

No, nije Vita jedina koja je zabrinuta za to kako će gledatelji reagirati na njezine postupke. Nakon što je Maji Paoli priznala kako je, nakon toliko vremena, ipak posrnula te je u Kući pao i prvi službeni seks, o dvominutnom se sladostrašću Arsenu pohvalio i Vedran. "Bio sam pravi Eustahije Brzić", kazao je Vedran 24-godišnjem Splićaninu, opisujući kako su se 18-godišnja Tessa i on zaigrali ispod pokrivača.

Ni Vedran, kao ni 18-godišnja Senjanka, koja je po ulasku u Kuću kazala kako je obećala majci da se neće seksati u BB kući, nije baš čovjek od riječi. Nedavno je, naime, Tessi kazao kako se nikada ne bi mogao seksati s njom, ne obrazloživši pritom svoju izjavu. Dvije minute trebale su mu da se predomisli.

Osim što je zabrinuta zbog seksa, Tessi nisu sjele ni nominacije prikazane stanarima. Krešo i Vedran pokušali su joj objasniti zašto su je nominirali, a ona tvrdi da je to uopće ne zanima. Arsen je, pak, kazao kako se nema namjeru ispričavati Tessi, a ona je odlučila glumiti do kraja svog boravka u Kući. Čak je kazala i kako bi najradije izašla van, na što joj je Vedran odgovorio da je to u redu, da je razumije "jer i on je nekad imao 18 godina".

Foto: RTL

Pročitajte više