BB: Mateja napustila kuću, nominirani Arsen, Maja Paola i Goran

PROTEKLI tjedan u Big Brother kući bio je vrlo zabavan. Stanari su bili vrlo nervozni jer nisu mogli spavati koliko žele, a Big Brothera zamijenila je Senka koja je prije tjedan dana napustila kuću.

Budući da je Big Brother bio na "godišnjem odmoru" večeras se prvi put obratio i gledateljima te je kazao kako je Senka sve radila po njegovim uputama, te da je on cijelo vrijeme pratio što se događa.

Mateja napustila kuću: "Bilo je kratko i slatko"

Nominirani su bili Vedran, Tessa i Mateja. Mateja koja je u Kuću ušla kasnije napustila je kuću. Tessa i Vedran kazali su na početku emisije kako im je svejedno što će biti, dok je Mateja priznala da je "napeta kao puška".

Vedranov brat, koji se nalazi ispred kuće, kazao je kako ne vjeruje da će Vedran izaći večeras.  "Nije zaslužio nominacije, dobro se ponašao, bezveze je nominiran" - dodao je.

Tessin tata Zoran vjeruje kako će Tessa ostati u kući. "Bit ću sretan ako izađe, a bit ću još sretniji ako ostane. Vjerujem da će ostati jer je ona veliki borac." - rekao je te dodao kako njeno ponašanje nije identično kao i vani. "Da se ponaša kao i vani, sigurno ne bi bila nominirana" - dodao je.

Nakon izlaska iz kuće Mateja je kazala kako je očekivala da će ona napustiti kuću. "Ali bilo je kratko i slatko" - dodala je. Po dolasku u studio ponovila je kako je očekivala izlazak.  "Nisam šokirana, imala sam takav feeling. A mislim da je jedan od razloga i taj što sam naknadno ušla u kući za što smatram da je ok." - rekla je, a na upit Antonije ne misli li da je i nešto drugo, npr. šlatanje stanarki, utjecalo na to Mateja je kazala kako možda i je.

Antoniju je zatim zanimalo ima li ona favorita, a Matejin odgovor je glasio: "Pa, favoritiziram....... (Antonija ju zatim ispravlja, op.a.) Ne favoriziram nikoga, ali mislim da su najjače karike Stipe i Arsen".

Maja Paola nominirana zbog kršenja pravila, Arsena i Gorana nominirale Vita i Tessa

Maja Paola ovaj je tjedan imala tajni zadatak. Morala je smisliti tri dnevna zadatka i natjerati stanare na izvršenje istih. Budući da ju stanari nisu baš slušali rekla im je da je trudna zbog čega su neki shvatili da se radi o tajnom zadatku. Iako su stanari izvršavali njezine zadatke, ona je kažnjena zbog kršenja pravila.

Vita i Tessa imale su ovaj tjedan težak zadatak za koji nisu znale je li istina ili laž. Radi se o "smicalici ponedjeljkom", a njih dvije su trebale izabrati stanare koji će biti u njihovom "Društvu izabranih" i neće moći biti nominirati. "Probale smo po svakom principu, po nekim sitnicama tražile smo dlaku u jajetu, neke reakcije koje nisu nekima pasale. Maju Paolu sam stavila u izabranu ekipu jer sam naslutila da ima tajni zadatak i pravi mi je borac, "Meni je malo loše, što se tiče Gorana i Arsena pogotovo, da smo barem mogli sve izabrati" - rekla je Vita.

U "Društvo izabranih" odabrale su Martinu, Vedrana, Krešu, Stipu i Maju Paolu. Nisu izabrale Mateju, Arsena i Gorana. Budući da je Mateja napustila kuću, nominirani su Arsen i Goran, te Maja Paola koja nema imunitet jer ju je nominirao Big Brother.

Tjedni zadatak - uspješno izvršen

U tri noći i četiri dana stanari su smjeli spavati samo 12 sati.  Kako bi im pomogla u izvršavanju zadatka, ako misli da previše spavaju i da će potrošiti previše vremena kojeg imaju na raspolaganju, Senka, koja je ovaj tjedan mijenjala Big Brothera, mogla je aktivirati budilicu kako bi im pomogla.

Big Brother je stanare obavijestio da su prošli tjedni zadatak, jer su spavali manje od 12 sati i poštivali sva pravila zadatka.  Trenutno stanje fonda glavne nagrade iznosi 670.000 kuna.

Screenshot: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara