Tihana Harapin Zalepugin prvi put se pojavila u javnosti od smrti svog supruga Saše

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

MODNA agentica Tihana Harapin Zalepugin prvi put se pojavila u javnosti od smrti voljenog supruga Saše Zalepugina. Jučer je bila u zagrebačkoj galeriji Kranjčar na predstavljanju monografije Loredane Bahorić, izdane povodom 35 godina njezinog modnog stvaralaštva. 

Tihana se za ovaj događaj odlučila za crnu modnu kombinaciju. Odjenula je crne hlače, jaknu i čizme, a sve je to uparila s crnom torbicom.

Saša umro od posljedica moždanog udara

Tihanin suprug, nekadašnji novinar i urednik Nedjeljnog popodneva Saša Zalepugin, preminuo je krajem prošlog mjeseca od posljedica moždanog udara. Saša je na posljednji počinak ispraćen 1. prosinca, a Tihana nije sakrivala tugu na posljednjem ispraćaju supruga. Od njega se oprostila i na društvenim mrežama, a na krematoriju je plakala uz Sašine omiljene pjesme.

Bili skupa više od 30 godina

Saša i Tihana bili su u braku više od 30 godina. Upoznali su se na jednoj modnoj reviji na Hvaru 1975. godine. Na tom otoku godinama su provodili svako ljeto.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", rekla je Tihana u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Pročitajte više