Supruga Tina Jedvaja pozirala u bikiniju, fanovi oduševljeni: "A živote"

Foto: Instagram

NOVOPEČENA supruga nogometaša Tina Jedvaja Dina Dragija podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografiju u smeđem badiću, a objava je izazvala brojne reakcije i pohvale na račun njezine figure.

Dina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u smeđem trendi bikiniju, a u prvi plan dospjeli su njezini istrenirani trbušnjaci te vitka linija i preplanuli ten. Poznata plavuša nije otkrila lokaciju na kojoj je uživala, a njezina objava izazvala je brojne reakcije i pohvale na račun njezine figure.

"Tko ima veći six pack, ti ili muž?", "Daj Dina", "A živote", "SPF obavezno", "Predivna", nizali su pratitelji pohvale na Dinin izgled.

Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija prije nešto više od dva tjedna vjenčali su se u Varaždinu u Župnoj crkvi sv. Nikole. Paru je u crkvi pjevala Zsa Zsa, a prvi ples zaplesali su na baladu Eda Sheerana Perfect. Goste u sali zabavljali su Saša Matić i Lexington. 

Iako su Tin i Dina godinama bili u sretnoj vezi, da su skupa, doznalo se tek 2016. godine, kad je Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina. 

Pročitajte više