Tom Cruise: Od Victorie Beckham ću napraviti filmsku zvijezdu!

AMERIČKA filmska zvijezda, Tom Cruise, ovih je dana "u elementu". Nakon što je na vrhu Eiffelovog tornja zaprosio svoju mlađahnu djevojku Katie Holmes, koju je prije toga "navukao" da se pridruži scientološkoj sekti, Tom je odlučio da će od bivše "spajsice" Victorie Beckham napraviti hollywoodsku superzvijezdu!

Iako je Victoria Beckham u SAD-u prilično nepoznata, Tom je, po tvrdnjama američkih tabloida, na večeri s Beckhamovima kazao Victoriji sljedeće: "Ti bi mogla bi postati fantastična glumica. Pametna si, imaš smisla za humor i sjajan naglasak. Imaš potencijala za veliku hollywoodsku zvijezdu."

Zlobnici iz američkih tabloida već pišu kako je, sudeći prema najnovijem ispadu, scijentologija slavnom glumcu pojela i posljednje moždane stanice kad iznosi ovakve tvrdnje, ali Tom je, prema svemu sudeći, smrtno ozbiljan.

Zvijezda "Top Guna" već je počela vući svoje veze među utjecajnim holivudskim producentima, kojima će pokušati "uvaliti" Victoriju kao glavnu glumicu u nekom od velikih blockbustera koji su u planu.

Pročitajte više