Tony s ljepoticom Anitom promovira novi album i hvarski modni vikend

FASHION Exchange & Sigurezza je modni događaj koji će se održati 27. i 28. lipnja ove godine u Hvaru, a tim je povodom Tony Cetinski snimio modni editorijal zajedno s bivšom Miss turizma Anitom Dujić, koja je u posljednje vrijeme domaćoj javnosti poznata i po tome što je djevojka Ivana Veljače, Jeleninog brata.

Grad Hvar, koji je nekoć bio poznat samo po svojoj staroj jezgri koju su voljeli posjetiti svi oni koji su uživali u spokojnom miru i idiličnim uvalama, zadnjih je godina postao meka noćnog i razvratnog života gdje se skupljaju svi oni koji "žele biti viđeni", oni koji imaju jako dugačke jahte i oni koji vole da se zna kako imaju dovoljno novca platiti apartman s pogledom na more. Tako je Hvar postao omiljeno mjesto i onih koji se bave glazbom, modom, glumom, režijom i svim sličnim "in" zanimanjima. Tako su Sunčani Hvar i Cro A Porter kao organizatori odlučili začiniti ovo ljeto još jednim modno medijskim događajem i dovući poznate u njihovo najomiljenije mjesto gdje se kamere ne gase, a blicevi fotoaparata neumorno zasljepljuju, baš kako vole.

Fashion Exchange & Sigurezza će dakle za nekoliko dana u Hvaru sjediniti sljedeće modne dizajnere - Boudoir, Hippy Garden, Boris Pavlin, Elfs, Envy Room, FJABA, Mak, Amarie, Ivona Martinko, Madam De Mode, Ivana Popović, Đorđe Smajlović te grupa hvarskih lokalaca Tony Rico, Lukrecija i Aron Schwartz, Manu design i Fetish. Crno-bijele fotografije na kojima su Anita i Toni snimljene su kao najava događaju, ali će poslužiti i kao dizajn za omot na novom Tonyjevom albumu "Umjetna romantika".

Na Hvar ga privukle magične lokacije

Razlog zbog kojeg je Toni odabrao baš Hvar kao lokaciju za novi omot je "status elitne ljetne destinacije i magičnost njegovih lokacija", iako je jasno da su fotografije s Anitom Dujić u zatvorenoj prostoriji što nikoga tko ne zna da je snimano u Hvaru po ničemu ne može asocirati na taj grad. Pjevač je, podsjetimo, oduvijek imao "dobar nos" za ljepotice - Nina Morić je, primjerice, u njegovom spotu glumila puno prije nego što ju je "otkrio" Ricky Martin.

Dizajneri, upravo kako i priliči ovoj najluksuznijoj ljetnoj destinaciji, predstavljaju svoje nove resort kolekcije. Mnogima će biti zanimljivo vidjeti modele iz kolekcija upravo na samoj lokaciji kojoj su i namijenjene, jednako kako je zanimljivo i atraktivno bilo vidjeti i sudjelovati u snimanju najavnih fotografija prošlog vikenda na Hvaru s Tonijem i Antonijom u glavnim ulogama!“, komentirao je Viktor Drago, art direktor Fashion Exchange & Sigurezza.

L.V.

Pročitajte više