Tori Spelling ozlijeđenog muža liječi sladoledom

TORI SPELLING proživje je pravu noćnu moru kada je prošloga tjedna čula da je njezin suprug Dean McDermott pao s motora i završio na intenzivnoj bolničkoj njezi. Iako mu je sada bolje i liječnici su ga otpustili s intenzivne, Dean se polako oporavlja, a u tome mu pomaže njegova supruga. Ona ga tetoši i ispunjava mu želje; tako mu je nakon šetnje s kćeri doma donijela sladolednu poslasticu kako bi mu bilo lakše prebroditi ozlijede. Ipak, bivša zvijezda serije "Beverly Hills" pomalo je ljuta na supruga zbog divlje vožnje na motoru te zahtijeva da se u budućnosti odrekne svoje strasti.

"Pad je doživio kao znak te  sada shvaća da mu je obitelj ipak najvažnija. Kad sam ga vidjela prvi put nakon nesreće, samo mi je nježno rekao da mu je žao. Obećao je kako nikada to neće ponoviti, rekao je kako smo mu djeca i ja ipak najvažniji", kaže Tori. Dean, zvijezda reality TV-a, svoje obožavatelje uredno izvještava o svom stanju putem Tweetera.

"Nesreća je bila grozna, još uvijek ne znamo što se točno dogodilo. Imam tri šava na stražnjici gdje mi se zabio kamen. Neću tako brzo ponovo na vožnju. Ipak, puno mi je bolje, iako se oporavljam jako polako. Još ću dugo morati na rehabilitaciju", napisao je Dean.

Pročitajte više