Trudna Anica Kovač na Euru bježi od medija i vjerno bodri supruga Roberta

MEĐU brojnim suprugama hrvatskih reprezentativaca, koje vjerno prate utakmice na Euru, Anica Kovač nedvojbeno izaziva najviše pažnje. Najuspješnija hrvatska missica navratila je danas u Bad Tatzmannsdorf i odgledala trening supruga Roberta s kojim očekuje treće dijete, a za medije nije bila previše raspoložena. Bračni par Kovač s razlogom nazivaju "netipičnim nogometno-estradnim parom" - ne vole snimanja i pozornost medija usmjerenu prema njihovim privatnim životima, ali na Euru im skrivanje i ne uspijeva, ponešto zbog uspjeha hrvatske reprezentacije, ali i zato što Anicu svrstavaju u "najljepše nogometaške supruge" Europskog prvenstva.

"Hrvatska Victoria Beckham" nije oduševljena titulom

Fotografije bivše Miss Hrvatske i prve pratilje Miss svijeta, Anice Kovač, obilaze ovih dana svjetske medije u raznim anketama u kojima se, prateći "drugu stranu Eura", biraju najljepše supruge nogometaša. Mediji su je zbog takvih usporedbi još davno nazvali "hrvatskom Victorijom Beckham", iako je ljepotica u nekoliko navrata istaknula kako s dotičnom gospođom nema nikakvih sličnosti.

Unatoč trudu da vijest sačuvaju od medija, Anica i Robert Kovač nedavno su završili na naslovnicama sa informacijom o trećoj prinovi - uvijek su govorili kako žele imati veliku obitelj, pa će šestogodišnja Leticija i dvogodišnji Marko krajem godine dobiti brata ili sestru.

"Nije mi važno hoće li biti muško ili žensko, samo da je zdravo", rekla je medijima Anica Kovač i najavila kako će reprezentaciju i supruga vjerno pratiti u Austriji i Švicarskoj. Poznati će par nakon Eura na zasluženi godišnji odmor u Staniće, mjesto u kojem ljetuju godinama te u kojem bivša missica ima restoran.

"Tko u petak nije u Beču, nije IN!"

Uz tisuće navijača, u petak se u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatske u Beču očekuje i veliki broj poznatih osoba, a poznavajući navike naših estradnjaka, cijela će se zagrebačka špica preseliti na Ernst Happel. Iako ih većina dolazi zbog fotografiranja, neki poznati Hrvati na Euru ne žele fotografe oko sebe - Robert Knjaz uporno odbija izjave, ističući da je "na Euru zbog vlastitog gušta i nema što pametno za reći", baš kao i Tarik Filipović, koji "udarne punktove" zbog velikog broja medija vješto izbjegava.

D.K.
Foto: Kristijan Horvat

Pročitajte više