Lana u nogometnoj groznici: Hrvatska, idemo do kraja!

PRATEĆI događanja oko hrvatske nogometne reprezentacije zbog posla, Lana Jurčević postala je prava obožavateljica nogometa, pa je predah od vođenja emisije iskoristila za gledanje utakmice između Hrvatske i Austrije. "Prvo poluvrijeme sam bila sva na iglama. Dojmovi su mi još pojačani od svega s obzirom da mi je već neko vrijeme glava kao lopta... Olić, Srna i Modrić su držali konce u 'nogama', a Pletikosa u rukama. Sreća nas je velikim dijelom poslužila, ali ako nastave kako su igrali na samom početku utakmice, dugo ćemo se još družiti na Euru. Ja s njima, a vi sa mnom", piše Lana na svom službenom blogu.

Jučerašnja utakmica koju je gledala doma bila je zapravo iznimka - dok nogometaši trče terenom, ona se uglavnom bavi najavama i emisijom koja ju je, priznaje, potpuno zaokupila. "Do početka emisije šest puta promijenimo najave, a da ne spominjem šta se sve događa za vrijeme emisije - pucaju signali, vrištanja u bubice u ušima, promjena sadržaja, ali ja sam freak i uživam u svemu tome. Što je teže, to sam motiviranija. Čudna neka biljka sam vam ja", piše Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometna groznica i nastupi diljem Hrvatske odrazili su se na njezin glas - priznaje da jedva govori, iako mora čuvati glas jer uskoro na red dolazi snimanje novog albuma, čiji je izlazak predviđen za jesen: "Kljukam se vitaminima i ne bi bilo zgodno da se zakopam u krevet ili zakurim jer me čeka još takvih dvadesetak dana. U međuvremenu imam koncerte, trudim se čuvati glas, ali od toliko pričanja i pjevanja... Spustila sam tonalitet govora za ton i pol".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara