Trudna Pamela Ramljak otkrila zašto stalno plače u izolaciji: Žao mi je mame

Foto: Instagram

PJEVAČICA Pamela Ramljak nedavno je otkrila da je trudna, a sada je na Instagramu otkrila da u posljednje vrijeme stalno plače. Pamela je s pratiteljima na Instagramu podijelila što joj najteže pada u izolaciji zbog koronavirusa.

"Inače, ovaj cijeli mjesec sam trebala provesti kod mame i tate na jugu i baš mi teško pada jer mamu nisam vidjela četiri mjeseca. Prva tri mjeseca trudnoće sam morala mirovati i sad svi moramo mirovati", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na terasi. Priznala je i da joj je terasa najdraže mjesto u izolaciji.

"Žao mi mame jer joj stalno cmoljim na telefonu, ali jedna je mama i suze su u trudnoći kao i želja za čudnim kombinacijama hrane, dakle neizbježne. Samo se nadam da ću mamu ipak zagrliti dok još nisam kit", dodala je i upitala pratitelje kako oni provode dane.

Oni su je svojim komentarima pokušali utješiti i navesti je da razmišlja pozitivno.

"Nemoj biti tužna, neka se sve ovo jednom završi. Još malo pa kupanje i brzo dolaziš u majčin zagrljaj", "Samo jako, budi hrabra, sve će to proći", "Lijep ti je taj kutak izolacije, milina za oči. Odmaraj i pazi na sebe i bebicu", neki su od komentara.

 

 

Pročitajte više