Trumpu se neće svidjeti ono što je osvanulo na profilu Kim Kardashian i Rihanne

Foto: Instagram

"COUNT every vote", odnosno "izbrojite svaki glas", natpis je koji se od jučer pojavljuje na profilima najvećih zvijezda kao što su Rihanna ili Kim Kardashian.

"Za demokraciju vrijedi čekati", "Izbrojite svaki glas, pričekat ćemo", poruke su koje danas šalju celebovi. "Izbrojite svaki glas", napisao je i Joe Biden na svom profilu na Twitteru, kandidat kojeg su javno poduprle mnoge zvijezde.

Trump i njegovi pristaše tome se protive. Donald Trump je odmah nakon zatvaranja birališta i prvih rezultata proglasio pobjedu, a podnio je i tužbu Vrhovnom sudu te zatražio preispitivanje odluke državnog suda Pennsylvanije, koji je dozvolio da se broje glasovi i nakon izbornog dana. Također, od suda je zatražio da zaustavi brojenje glasova u Michiganu.

"Podnijeli smo tužbu pred Žalbenim sudom Michigana kako bi se zaustavilo prebrojavanje glasova sve dok nam se ne omogući odgovarajući pristup. Također smo zatražili da se ponovno provjere svi listići koji su već prebrojeni dok nismo imali pristup", navodi se u priopćenju Trumpova stožera.

Pročitajte više