U klinču s frendicom: Kylie je malo toga prepustila mašti na posljednjim fotkama

Foto: Instagram

KYLIE JENNER se trenutno nalazi na odmoru na Bahamima s obitelji i prijateljima, a sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je nekoliko prilično vrućih fotografija, na kojima pozira u prozirnoj haljini sa svojom prijateljicom Anastasijom Stassie Karanikolaouom.

Na fotografijama dvojac nosi identičan model prozirne haljine, ali u različitim bojama. Haljinu Estello kreirao je, jedan od omiljenih modnih brendova poznatih Jacquemus. Cijena ovog prozirnog modnog komada je 488 dolara. Kylie je izabrala roza verziju, dok je njena prijateljica influencerica obukla narančastu haljinu.

Prema stiliziranim fotografijama koje je brend postavio na svojoj stranici, ova se haljina nosi preko kupaćeg kostima, ali su Kylie i Stassie, odlučile nositi samo haljinu kako bi pokazale malo više kože.

Kylie u posljednje vrijeme često postavlja fotografije na kojima nosi identične komade odjeće s nekom drugom osobom. Prije ovih fotografija, Kylie je postavila fotografije na kojima je pozirala sa svojom sestrom Kendall.

 

Pročitajte više