U ponedjeljak izlazi hrvatsko izdanje časopisa Loaded

HRVATSKO izdanje Loadeda, u kojem ćete između ostalog naći i vrući foto-session s Jolene Blalock, na kioske stiže u ponedjeljak 15. prosinca. Besplatne primjerke već smo podijelili najbržima, a 15. siječnja podijelit ćemo i nekoliko pretplata.

O hrvatskom izdanju Loadeda već smo pisali, ali sada smo došli do svježih informacija o sadržaju prvog broja Loadeda, koje ćemo podijeliti s vama i pritom vas nagraditi.

Tako ćete u prvom broju hrvatskog Loadeda moći čitati o 50 najtraženijih kriminalaca na svijetu, testiranju usluga bordela vrijednog 11 milijuna dolara te kao glavnu poslasticu - ekskluzivni intervju i foto-session s prekrasnom Jolene Blalock, koju odnedavno možete pratiti u seriji Star Trek Enterprise na HTV-u. Tu su i tekstovi o filmu, glazbi, igricama kao i najbizarnijim stranicama na Internetu.

Za besplatan primjerak prvog broja časopisa Loaded već smo primili puno mailova, a prvih 5 čitatelja (nek nam dame oproste, ali ovo je ipak muški časopis) poštom će dobiti besplatan primjerak prvog broja hrvatskog Loadeda.

15. siječnja kada će izaći drugi broj Loadeda podijelit ćemo i nekoliko pretplata na časopis. U sljedećem broju moći ćete pogledati foto-session s prekrasnom Hrvaticom Ninom Morić.

Pročitajte više