U Zadru izgorio stan bivšeg člana Postolara Trippera i njegove trudne supruge

Screenshot: N1

MEDIJE je danas obišla snimka na kojoj Zadranin govori kako mu je izgorio stan tri tjedna prije nego što njegova supruga ima termin za porod.

Čovjek koji je zbog požara ostao bez krova nad glavom je poznati zadarski radijski voditelj i bivši član benda Postolar Triper, Davor Valčić.

"Izgorilo je dosta toga i srušio se krov, tako da stan je neupotrebljiv, znači, više ne živimo tu”, rekao je danas u potresnoj snimci Valčić. 

"Ženi je termin za tri dana, imamo klinku od 4 i pol godine i psa. Imamo obitelj kod koje ćemo se snaći zasad, ali koliko čujemo informacije iz Grada, dobit ćemo privremeni smještaj. Taman smo sredili cijeli stan prije dolaska bebe tako da je ovo jedna psihološka borba”, dodao je za Zadar News.

Valčić je od prijatelja, kojeg je sreo na Kalelargi, čuo da mu stan gori.

"Kada smo došli, ne mogu reći da mi je laknulo kada sam vidio da nije naš stan, ali kada sam vidio da gori stan do našeg, znao sam da, s obzirom na to da je ova zgrada stvarno tempirana bomba, ovo je stara zgrada, stare grede, to je sve suho... Da nešto izgori, zahvatilo bi sve i mislim da su vatrogasci napravili stvarno dobar posao, to je mogao biti domino efekt do Varoši i prema sv. Šimi, moglo je izgoriti pola Poluotoka danas.

Volio bih ući bar gore na kraju dana spasiti što se spasiti da, ako se može dokumente… Cijeli život nam je ostao u tom stanu, onda se nađeš u jednom trenutku na ulici i gledaš kako sve nestaje… I treba ući u novu životnu priču, bit će to sve dobro, sve je to za ljude, kažu", zaključio je.

Pročitajte više