Uspjeh Tonyja Cetinskog: Snima duet s Michaelom Boltonom

TONY CETINSKI bit će glazbeni gost Michaela Boltona u Royal Albert Hallu u Londonu. Cijenjeni američki glazbenik pozvao je našeg Tonyja da mu se pridruži u jednoj od najljepših koncertnih dvorana u Europi. Glazbena poslastica održat će se 26. i 27. listopada u srcu Londona. Pjevač jedne od najromantičnijih pjesama ikad "When a man loves a woman"  nalazi se na svjetskoj turneji u sklopu koje će se i održati najavljeni koncert.

Cetinski ne samo da će gostovati na Boltonovu koncertu nego bi njih dvojca trebala snimiti i dva dueta. Još nisu odabrali pjesmu, no to će zajedno odlučiti kad Tony otputuje u London na probe. Njihova suradnja započela je kad je Tony pozvao vlasnika Grammyja da mu se pridruži na koncertima u Zagrebu i Rijeci, na što se 55-godišnji Amerikanac rado odazvao. 

Tonyju ovo nije prva velika suradnja s glazbenicima takvog kalibra.  Na zagrebačkom nastupu, gdje je gostovao i Bolton,  Tony se popeo na pozornicu i s Joseom Carrerasom. Jose je nakon zagrebačkog koncerta imao samo riječi hvale za našeg glazbenika.

S.C.
Foto: Index

Pročitajte više